Plánovat dovolenou předem může být výhodné z mnoha důvodů. Pokud se chcete vyhnout stresu z Last Minute nabídek a zajistit si přesně tu destinaci a hotel, které máte na seznamu přání, pak se určitě vyplatí podívat se na nabídku First Minute od TUI.cz. Tato nabídka přináší nejen pohodlí při plánování, ale i finanční flexibilitu a široký výběr destinací. A co konkrétně First Minute zájezdy od TUI.cz nabízejí? Pojďme se na to podívat blíže.

Výhodná záloha a flexibilní doplatky TUI

Jednou z hlavních výhod First Minute zájezdů od TUI.cz je možnost rezervace s nízkou zálohou – pouhých 5 % z ceny zájezdu. Tato možnost je ideální pro ty, kteří si chtějí dovolenou naplánovat dopředu, ale zároveň nechtějí hned platit celou částku.

Doplatek je pak potřeba uhradit až 25 dní před odjezdem, což vám dává dostatek času na rozložení nákladů a na to, abyste si plánování dovolené v klidu rozmysleli.

Široký výběr hotelů a ubytování

S First Minute máte výhodu v tom, že si můžete vybrat z těch nejlepších hotelů a ubytování, které by v nabídce Last Minute mohly být už obsazené. A kdo by nechtěl mít na výběr z těch nejlepších destinací? Mezi nejoblíbenější patří Řecké ostrovy, Turecká riviéra, Mallorca, Kypr nebo Španělsko.

Koukni...  Mýtné v Chorvatsku: Jak platit za dálnice a kolik stojí?

Ať už hledáte klidnou pláž pro relaxaci, nebo destinaci plnou aktivit, s First Minute máte velkou šanci najít to, co přesně hledáte.

Webová stránka cestovní kanceláře TUI nabízející First Minute zájezdy pro léto 2025 s možnostmi výběru typu zájezdu, letiště, destinace a dalších parametrů. Zobrazena informace o záloze 5% a balíčku flexibilních změn zdarma, s ilustrací krásného pobřeží a nabídkou hotelu TUI SUNEO Santa Ponsa na Mallorce.

Kromě tradičních destinací však TUI.cz rozšiřuje svou nabídku o nové atraktivní lokality, které stojí za to objevit. Mezi tyto novinky patří například:

  • Menorca – menší sestra Mallorcy, která nabízí klidnější atmosféru a nádherné pláže.
  • Tunisko – exotická destinace s pestrou kulturou a bohatou historií.
  • Egejská riviéra (Izmir) – méně známá část Turecka, která láká na krásné pobřeží a bohatou historii.

Flexibilita v plánování First minute TUI

Další velkou výhodou je flexibilita, kterou TUI.cz nabízí. S First Minute můžete využít tzv. flexibilní balíček, který vám umožní neomezený počet změn vaší rezervace – a to zcela bez poplatků. To znamená, že pokud se změní vaše plány, můžete bez problému změnit datum odjezdu, destinaci nebo dokonce hotel. Tento balíček vám dává dostatek času na případné úpravy plánů, pokud by to bylo potřeba.

Tento systém flexibility ocení především rodiny s dětmi nebo lidé, kteří chtějí mít jistotu, že budou moci svou dovolenou přizpůsobit aktuální situaci, aniž by museli platit další poplatky za změnu rezervace.

Doporučené hotely na skvělou dovolenou

TUI.cz nabízí široký výběr kvalitních hotelových řetězců a resortů, které jsou u českých turistů velmi oblíbené. Mezi nimi najdete hotely vhodné pro rodiny s dětmi, páry nebo jednotlivce, kteří hledají luxus a odpočinek.

Mezi doporučené hotely patří například:

Grecotel Marine Palace & Aqua Park (Kréta)

Tento resort nabízí nejen krásné ubytování, ale také zábavu pro celou rodinu díky vlastním vodním atrakcím. Skvělé místo pro děti, ale i pro dospělé, kteří si chtějí užít pohodlí a řeckou atmosféru.

Koukni...  Úžasné Santorini: Tipy na nejlepší místa k návštěvě

Blue Lagoon Resort (Kos)

Luxusní resort, který nabízí rozlehlé bazény, přístup k pláži a perfektní servis. Ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat relaxaci s možností různých aktivit.

Globales Almirante Farragut (Menorca)

Hotel s krásným výhledem na moře, který je ideální volbou pro ty, kteří chtějí objevovat krásy Menorcy a užívat si klidnou dovolenou.

TUI Magic Life Africana (Tunisko)

All-inclusive resort, který nabízí bezstarostnou dovolenou s veškerým komfortem. Perfektní volba pro ty, kteří chtějí plně využít svého volného času.

TUI Blue Ephesus (Egejská riviéra, Turecko)

Resort v blízkosti historických památek, jako je starověké město Efes. Tento hotel je skvělou kombinací relaxace a poznávání historie.

Atlantica Kolymbia Beach (Rhodos)

Hotel přímo u pláže s nádherným výhledem na moře, který poskytuje luxusní služby a ubytování. Ideální pro páry nebo rodiny, které hledají klidnou dovolenou.

RIU Palace Maspalomas (Gran Canaria)

Luxusní hotel na Kanárských ostrovech s výhledem na písečné duny. Tento hotel je synonymem pro prvotřídní servis a nádherné prostředí.

Odlety z celé České republiky

Jednou z výhod, které TUI.cz nabízí, je možnost odletu z několika českých měst.

Ať už žijete v Praze, Brně, nebo Ostravě, můžete si vybrat odlet, který vám nejvíce vyhovuje. To poskytuje cestujícím flexibilitu a usnadňuje plánování.

Transparentní a jasné ceny dovolených first minute

U TUI nemusíte řešit skryté poplatky nebo umělé slevy. Všechny ceny jsou jasně uvedené a zahrnují přesně to, co si rezervujete. Tento přístup ocení každý, kdo nechce být při závěrečném placení překvapen dodatečnými poplatky. Je to jednoduché a přehledné, což je při plánování dovolené velká výhoda.


Pokud plánujete dovolenou a hledáte pohodlný způsob, jak si ji zajistit s předstihem, First Minute nabídky od TUI.cz mohou být skvělou volbou.

Koukni...  Kam do Belgie na dovolenou? Tipy a inspirace

Můžete využít nízké zálohy, flexibilních podmínek a široké nabídky destinací a hotelů, které vyhoví všem vašim představám o ideální dovolené.

cestovní pojištění za polovinu od AXA
Cestovní pojištění AXA se slevou 50%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem