Mám pro vás fantastické novinky! Na Vivantis.cz právě probíhají tři úžasné akce, které rozhodně stojí za pozornost. Bez ohledu na to, jestli hledáte něco nového do svého šatníku, chcete si pořídit elegantní šperk nebo potřebujete kvalitní kosmetiku, určitě si přijdete na své. Prohlédněte si tyto výjimečné nabídky a udělejte si radost za skvělou cenu!

30% sleva na vybrané módní kousky

Kdo by nemiloval nové módní kousky? Mít šatník plný trendy oblečení je sen každého z nás. A právě teď můžete využít 30% slevu na vybrané módní kousky. Stačí při nákupu zadat slevový kód “30FSHN” a sleva je vaše! Akce platí na produkty označené štítkem “Akce s kódem” až do 3. listopadu nebo do vyprodání zásob. Jen si představte, jak budete vypadat s novou stylovou kabelkou, elegantními šaty nebo moderní bundičkou.

Pozor, sleva se nedá kombinovat s jinými módními akcemi, takže pokud máte něco vyhlídnutého, je nejlepší neváhat a pustit se do nakupování hned teď!

Vivantis.cz nabízí oblečení pro každou příležitost – ať už potřebujete pohodlné kousky na doma, nebo hledáte něco elegantního do práce či na večer s přáteli. Díky slevě 30 % teď můžete svůj styl povýšit na novou úroveň za ještě lepší cenu.

25% sleva na šperky Brilio Silver

Chcete rozzářit svůj vzhled a dodat svému outfitu trochu třpytu? Pak si určitě nenechte ujít 25% slevu na šperky značky Brilio Silver! Stačí v nákupním košíku zadat slevový kód “SALE25” a můžete se těšit na krásné nové doplňky. Tato akce platí na nezlevněné položky označené štítkem “Akce s kódem” až do 3. listopadu 2024 nebo do vyprodání zásob.

Koukni...  Chanel Allure: Recenze parfému plného kouzla a smyslnosti

Šperky značky Brilio Silver jsou známé svou kvalitou a krásným designem. Můžete si vybrat jemné náušnice, elegantní prstýnky nebo náramky, které podtrhnou váš styl. Ať už hledáte něco decentního pro každodenní nošení, nebo výrazný šperk, který se stane středem pozornosti, určitě najdete to pravé.

Třpytivé náušnice či krásný přívěsek mohou být tím detailem, který váš vzhled povýší na novou úroveň – a díky slevě si je můžete dopřát ještě výhodněji.

20% sleva na vybranou kosmetiku

Péče o pleť a vlasy je základ každého sebevědomého vzhledu, a proto máme skvělou nabídku i pro milovníky kosmetiky. Vyberte si pleťovou nebo vlasovou kosmetiku L’Oréal Paris, Garnier nebo Mixa nad 499 Kč a získejte 20% slevu spolu s ručníčkem jako dárek! Akce platí do 27. října 2024 nebo do vyprodání zásob.

Tato nabídka je ideální příležitostí, jak si dopřát kvalitní péči, kterou si vaše pleť a vlasy zaslouží. Můžete si vybrat z celé řady pleťových krémů, sér a masek, které zajistí, že vaše pleť bude svěží a hydratovaná.

Stejně tak péče o vlasy je důležitá – vyberte si z nabídky šamponů, kondicionérů a masek, které dodají vašim vlasům lesk a vitalitu. Navíc, kdo by neměl rád dárky? Malý ručníček se v koupelně rozhodně neztratí a bude vám při každodenní péči připomínat, že jste udělali něco dobrého pro sebe.

Vivantis.cz – Místo, kde najdete vše

Vivantis.cz je místo, kde se móda, krása a radost ze života setkávají na jednom místě. Od kabelek po parfémy, od oblečení po kosmetiku – najdete tu všechno, co si jen dokážete představit. Je to skvělý způsob, jak se odměnit a zároveň udělat něco pro své sebevědomí a pohodu. 😊

Koukni...  Zraje jako víno: Krása a sebevědomí žen 45+

Nenechte si tyto nabídky ujít! Podívejte se na Vivantis.cz, vyberte si své oblíbené kousky a užijte si skvělé slevy, které vás určitě potěší. Nakupování nebylo nikdy zábavnější a výhodnější!

Přeji vám krásný den a úspěšné lovení těch nejlepších kousků!

Trenyrkarna