Přemýšlíte o půjčce, která vám nabídne flexibilitu, jednoduchost a rychlost? Provident půjčka vám poskytne až 130 000 Kč na cokoli online, co zrovna potřebujete, ať už se jedná o opravy v domácnosti, pořízení nového spotřebiče nebo pokrytí nečekaných výdajů. A co je na tom nejlepší? Celý proces je velmi jednoduchý, bez zbytečného papírování a dlouhého čekání na schválení.

Jak funguje Provident půjčka?

Základní Provident Půjčka nabízí půjčku až 130 000 Kč s dobou splatnosti až 36 měsíců. Pro ty, kteří hledají pohodlnější splácení a více výhod, je zde Půjčka Provident s Balíčkem PLUS. Tento balíček nabízí několik užitečných výhod, které vám pomohou splácet bez stresu.

Například při volbě Balíčku PLUS získáte peníze ihned v hotovosti po podpisu smlouvy a zároveň vás ochrání před poplatky za zpožděné splátky, což je velká výhoda, pokud se ocitnete v nepředvídatelné finanční situaci. Dále budete mít po ruce osobního finančního asistenta, který vám bude nápomocen jak při sjednání půjčky, tak během jejího splácení.

Grafika představující Provident půjčku s možností přizpůsobení, rychlým schválením a možností získat peníze ihned v hotovosti nebo na účet. Zdůrazňuje flexibilní splatnost, lidský přístup a Balíček PLUS.

Jaké druhy půjček Provident nabízí?

Provident nabízí dvě varianty svých půjček:

  1. Základní Půjčka Provident – až 130 000 Kč, peníze na účet do tří dnů.
  2. Půjčka Provident s Balíčkem PLUS – až 130 000 Kč, peníze do 15 minut od schválení na bankovní účet nebo v hotovosti!

Pokud hledáte krátkodobou půjčku, může vás zaujmout Půjčka Jednoročka, kterou lze splatit během 12 měsíců. Díky tomu přeplatíte pouze minimum oproti klasickým dlouhodobějším půjčkám.

Navíc, Provident nabízí možnost sjednání online půjčky, kterou zvládnete kompletně vyřídit z pohodlí domova během několika minut.

Koukni...  Finanční gramotnost: Pochopení úroků, RPSN a typů úvěrů

Jak probíhá sjednání půjčky u Providentu?

Sjednání půjčky je velmi jednoduché. Stačí vyplnit online formulář na webu Providentu a následně bude chvíle vaše online žádost o půjčku posouzena!

Pokud zvolíte variantu půjčky v hotovosti, peníze dostanete ihned po podpisu smlouvy přímo od asistenta. Pokud preferujete peníze na účet, obdržíte je nejpozději do tří dnů.

Výhody Provident půjčky

Jednou z hlavních výhod půjčky od Providentu je její flexibilita. Výši splátek si nastavíte podle svých možností, a navíc máte možnost předčasného splacení zdarma. Pokud si vyberete Půjčku Provident s Balíčkem PLUS, získáte ochranu před poplatky z prodlení, což znamená, že i když se dostanete do krátkodobých finančních potíží, nezaplatíte ani o korunu navíc.

Provi Pojištění, které můžete ke své půjčce připojit, vás pak ochrání před nečekanými událostmi, jako je nemoc nebo úraz, což může ovlivnit vaši schopnost splácet.

Co budete potřebovat pro získání půjčky?

Abyste mohli získat Provident Půjčku, musíte splňovat několik základních podmínek:

  • Plnoletost a pobyt na území ČR: K žádosti budete potřebovat platný občanský průkaz nebo doklad o povolení k pobytu.
  • Pravidelný příjem: Musíte prokázat svůj příjem za poslední dva měsíce, což může být například výplatní páska, výpis z účtu nebo daňové přiznání.
  • Bankovní účet a kontaktní údaje: Pokud si přejete peníze na účet, připravte si funkční mobilní číslo, e-mail a bankovní účet na své jméno. Pokud některý z těchto údajů nemáte, můžete zvolit možnost doručení hotovosti přímo k vám domů.
Přehledné srovnání základní půjčky Provident a varianty s Balíčkem PLUS, které nabízí výhody jako ochrana před poplatky z prodlení, předčasné splacení zdarma a asistenci finančního poradce.

Jaké jsou náklady na půjčku?

Při rozhodování o půjčce je důležité porozumět všem nákladům, které s ní souvisejí. Provident uvádí reprezentativní příklad:

  • Půjčka ve výši 50 000 Kč na 36 měsíců bude mít měsíční splátku 3 377 Kč. Celkově přeplatíte 69 464 Kč na úrocích a zaplatíte poplatek 2 100 Kč za zpracování půjčky. Celková dlužná částka tak bude 121 564 Kč. Pevná úroková sazba činí 69,00 % p.a. a RPSN 98,83 %. Skutečné podmínky vaší půjčky se mohou lišit v závislosti na posouzení vaší úvěruschopnosti.

Co je RPSN a proč je důležité?

RPSN, neboli roční procentní sazba nákladů, je ukazatel, který zahrnuje veškeré náklady spojené s půjčkou. Díky němu si můžete lépe představit, kolik vás půjčka ve výsledku bude stát. Je to užitečný nástroj pro porovnání různých půjček, protože ukazuje nejen výši úroků, ale i všechny další poplatky.

Koukni...  Pojištěná půjčka - Recenze a hodnocení

Jak vyřešit splácení v případě problémů?

Život přináší různé nečekané situace, a proto Provident nabízí Ochranu před poplatky z prodlení, pokud si zvolíte variantu s Balíčkem PLUS. To znamená, že ani při krátkodobých potížích se splácením nezaplatíte více, než jste se původně domluvili. Osobní finanční asistent vám navíc může pomoci s nalezením řešení v případě komplikací.

Pokud byste chtěli půjčku splatit dříve, je to možné zdarma a bez jakýchkoli dodatečných poplatků.

Recenze spokojených zákazníků

Provident si zakládá na zpětné vazbě od svých klientů, kterou sbírá prostřednictvím nezávislé platformy FeedTrack. Na základě hodnocení spokojenosti se 91 % zákazníků vyjádřilo pozitivně k poskytovaným službám.

Mezi hlavní body, které klienti oceňují, patří rychlost sjednání, jasné a přehledné podmínky a vstřícný přístup osobních finančních asistentů.

Grafické znázornění kalkulačky půjček Provident, která ukazuje maximální půjčku ve výši 130 000 Kč, výši splátky, celkovou částku 214 175 Kč, dobu splácení 18 měsíců a roční procentní sazbu nákladů (RPSN) 98,51 %.

Závěrem

Pokud hledáte půjčku, která se přizpůsobí vašim potřebám a nabídne vám nejen peníze, ale také podporu během celého procesu splácení, Provident Půjčka je ideální volbou.

Nejen že si můžete půjčit až 130 000 Kč, ale také získáte flexibilní splátkové podmínky a ochranu před nečekanými událostmi.


Půjčka Provident – Recenze a zkušenosti

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem, recenzí či zkušeností