Dnes mi přišel nový newsletter od TUI a rozhodla jsem se prozkoumat jejich nabídku, protože s manželem právě přemýšlíme, zda o Vánocích zůstaneme doma v ČR, nebo jestli vyrazíme někam do exotiky s dětmi. Možnost strávit Vánoce na slunných plážích nás láká, a tak se chci s vámi podělit o pár tipů, které nás zaujaly.

Zima se blíží a my už teď hledáme možnosti, jak uniknout chladným dnům a vyměnit je za slunce, teplo a pohodu. TUI nabízí řadu skvělých míst, kde si můžete užít krásné počasí, zatímco doma budou plískanice a mráz. Co třeba odletět na Kanárské ostrovy, Madeiru, do Egypta nebo Turecka a načerpat energii během dlouhých zimních měsíců.

Speciální nabídka při rezervaci do 16. 10.

V emailu píší, že pokud si svou zimní dovolenou zarezervujeme do 16. října, můžeme využít několik výhod, které nám pomohou udělat dovolenou ještě pohodlnější a cenově výhodnější, což zní skvěle:

  • Záloha pouze 15 % – nemusíme platit celou částku najednou! Stačí zaplatit zálohu ve výši 15 % a zbytek doplatíte až 25 dní před odletem.
  • Balíček flexibilních změn za 580 Kč/osoba – pokud by se u nás něco změnilo, máme možnost změnit plány bez starostí.

Kam se letos vydat? Inspirace z nabídky TUI

Výběr z několika oblíbených destinací, které zaručí pohodlí, relaxaci a slunečné počasí, i když u nás v ČR bude zima.

Koukni...  Luxusní cestování: Proč letět business třídou s CK Fischer?

1. Pickalbatros Sea World Marsa Alam, Egypt

Od 6. prosince do 13. prosince 2024, 7 nocí, odlet z Prahy. Užijte si All Inclusive dovolenou v krásném prostředí Marsa Alam. Cena začíná již na 15 498 Kč/osoba.

2. Palm Beach, Hurghada, Egypt

Od 9. ledna do 16. ledna 2025, 7 nocí, odlet z Prahy. Slunečné Hurghada vás přivítá s All Inclusive servisem a skvělými možnostmi relaxace. Cena začíná na 11 252 Kč/osoba.

3. TUI MAGIC LIFE Fuerteventura, Kanárské ostrovy

Od 23. ledna do 30. ledna 2025, 7 nocí, odlet z Prahy. Prozkoumejte krásy Fuerteventury s All Inclusive a nechte se unášet na vlnách klidu a pohody. Cena od 21 889 Kč/osoba.

4. TUI KIDS CLUB Maspalomas Princess, Gran Canaria, Kanárské ostrovy

Od 13. listopadu do 20. listopadu 2024, 7 nocí, odlet z Prahy. Ideální destinace pro rodiny s dětmi, kde je postaráno o zábavu i odpočinek pro každého. All Inclusive dovolená začíná na 22 400 Kč/osoba.

5. TUI MAGIC LIFE Jacaranda, Turecko, Turecká riviéra

Od 23. ledna do 30. ledna 2025, 7 nocí, odlet z Prahy. Nechte se okouzlit pohostinností Turecké riviéry s All Inclusive servisem. Cena od 11 896 Kč/osoba.

6. Vidamar Resort Madeira, Portugalsko

Od 16. prosince do 23. prosince 2024, 7 nocí, odlet z Prahy. Užijte si kouzelnou Madeiru s možností polopenze a dopřejte si relaxaci v tomto nádherném ráji. Cena od 23 780 Kč/osoba.

Možností je spousta a já si osobně nedokážu (zatím) vybrat ani jednu, neboť bych chtěla jet na všechny 🙂 Je to opravdu dilema – zůstat doma v tradičním vánočním duchu, nebo vyrazit za sluncem a zažít něco úplně jiného?

Závěr

A co vy? Jaké máte plány na letošní zimu? Přemýšlíte o tom, že byste také změnili prostředí?

Koukni...  Kam na dovolenou v Turecku? TOP 5 míst, pláže a tipy

Doufám, že vám tyto tipy pomohou při rozhodování. My s manželem zatím váháme, ale určitě máme z čeho vybírat!

cestovní pojištění za polovinu od AXA
Cestovní pojištění AXA se slevou 50%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem