Black Friday je tady a přináší s sebou celou řadu skvělých nabídek. Pokud jste někdy přemýšleli o zlepšení své digitální bezpečnosti, teď je ta nejlepší příležitost. NordPass Black Friday přináší slevy, které se jen těžko ignorují. Podíváme se na to, co konkrétně nabízí, proč by vás to mělo zajímat a jak můžete těchto slev co nejlépe využít. Ať už jste jednotlivec, rodina, nebo firma, NordPass má něco pro každého. Pojďme na to!

Co je NordPass a proč ho potřebujete?

Pokud se digitální svět někdy zdá být nebezpečný a komplikovaný, NordPass je ten, kdo vám usnadní život. Jedná se o aplikaci na správu hesel, kterou vyvinuli stejní odborníci, kteří stojí za NordVPN, jednou z nejpopulárnějších VPN služeb na světě. NordPass ukládá vaše hesla bezpečně, takže už si nemusíte pamatovat desítky, ne-li stovky kombinací.

NordPass chrání vaše hesla pomocí špičkového šifrování a nabízí řadu funkcí, které zlepšují vaši bezpečnost. Automatické ukládání a vyplňování hesel, synchronizace mezi zařízeními, a dokonce i generátor silných hesel – to vše je v ceně. Takže už žádné “123456” nebo “heslo123”. Bezpečnost na internetu je v dnešní době klíčová a s NordPassem si ji můžete zajistit bez námahy.

Black Friday nabídky NordPass

Black Friday je skvělá příležitost pořídit si software za ceny, které jindy během roku prostě nejsou dostupné. Letos si NordPass připravil skvělou nabídku pro všechny zájemce o zajištění svých online účtů.

  • Premium: 56% sleva + 3 měsíce zdarma – Perfektní volba pro jednotlivce, kteří chtějí mít svá hesla pod kontrolou. S touto nabídkou ušetříte více než polovinu a navíc získáte tři měsíce zdarma.
  • Family: 53% sleva – Tato verze zahrnuje až šest uživatelských účtů, což znamená, že vaše rodina může být bezpečně chráněna, aniž byste museli sahat hluboko do kapsy.
  • Business: 30% sleva na 1- a 2-leté plány – Pokud vlastníte firmu, NordPass Business vám pomůže spravovat hesla napříč týmem a zajistit, že jsou všechny důležité údaje v bezpečí.
Koukni...  Surfshark Alert: Chraňte svá data v reálném čase

Kampaň probíhá od 16. října do 1. prosince, takže máte dostatek času se rozhodnout, ale neodkládejte to příliš dlouho – tyto slevy jsou k dispozici jen omezenou dobu.

Proč zvolit NordPass?

Už se vám někdy stalo, že jste zapomněli heslo k důležitému účtu a museli jste procházet složitým procesem obnovy? Nebo jste si psali hesla do notebooku nebo na papírek? Věřte mi, že nejste sami. Ale tyto starosti můžete hodit za hlavu. NordPass vám totiž zajistí nejen bezpečnost, ale i maximální pohodlí.

Výhody NordPass

  1. Špičkové šifrování – NordPass používá tzv. XChaCha20 šifrování, které je tak silné, že by ho neprolomil ani superpočítač. Vaše hesla jsou chráněna na té nejvyšší úrovni.
  2. Zero-knowledge architektura – To znamená, že ani samotný NordPass nemá přístup k vašim heslům. Pouze vy jste jediný, kdo je může vidět. Je to jako mít tajný klíč, který vlastníte pouze vy.
  3. Automatické vyplňování hesel – Ušetříte čas při přihlašování do různých služeb. NordPass se postará o to, aby byla vaše hesla vyplněna rychle a bezpečně.
  4. Synchronizace mezi zařízeními – Bez ohledu na to, jestli jste na mobilu, tabletu nebo počítači, máte všechna vaše hesla na dosah ruky.
  5. Bezpečný generátor hesel – Potřebujete silné heslo? NordPass vám ho vygeneruje a uloží. Skoncujte s jednoduchými hesly, jako jsou čtyřmístné PINy nebo jméno vašeho psa.

Black Friday – Ideální čas na investici do bezpečnosti

Proč je právě Black Friday tou správnou příležitostí na pořízení NordPassu? Mimo časově omezené slevy jde především o to, že digitální bezpečnost by měla být prioritou pro každého z nás. Útoky hackerů a krádeže dat nejsou dnes ničím vzácným. Ochrana vašich online účtů vám může ušetřit mnoho nepříjemností, ať už jde o účty na sociálních sítích nebo o citlivé finanční údaje.

Koukni...  Pravda o chemtrails - co skrývá nebe? Fakta a konspirace

Digitální hygiena a proč je důležitá

Digitální hygiena se týká všech opatření, která podnikáte, abyste si zajistili bezpečnost na internetu. Patří sem pravidelná změna hesel, používání silných unikátních hesel pro každý účet, a také šifrování dat. NordPass vám s tím vším pomůže. Bezpečnost na internetu by neměla být opomíjena, zvlášť v dnešní době, kdy se stále více lidí stává obětí online útoků.

S NordPassem můžete snadno generovat silná hesla a ukládat je bezpečně, což vás chrání před riziky jako phishing, keyloggery nebo útoky hrubou silou. V kombinaci s dalším softwarem, jako je například NordVPN, můžete svůj digitální život udržet v naprostém bezpečí.

Investice do budoucnosti

Přemýšlejte o NordPassu jako o investici do vaší budoucnosti. Cena, kterou teď zaplatíte, vám ušetří nejen starosti, ale potenciálně i peníze, které byste jinak mohli ztratit při napadení účtu nebo úniku dat. A díky Black Friday slevám je nyní ten správný čas si tuto investici pořídit.

Jak využít Black Friday NordPass?

Pokud vás nabídka zaujala, určitě se ptáte, jak ji využít. Proces je velmi jednoduchý. Kliknutím na tlačítko u nás na webu navštívíte oficiální webové stránky NordPass, kde uvidíte všechny aktuální slevy a plány. Stačí si vybrat ten, který vám nejvíce vyhovuje – ať už jde o individuální plán Premium, rodinný plán Family, nebo plán pro firmy Business.

Poté stačí zaregistrovat svůj účet, vybrat délku předplatného a uplatnit slevu. V rámci Black Friday kampaně máte dokonce možnost získat i další měsíce zdarma, což znamená, že se vám vaše investice vyplatí ještě více.

Nezapomeňte, že nabídka je časově omezená – končí 1. prosince. Takže pokud nechcete zmeškat příležitost, doporučuji jednat co nejdříve.

Koukni...  Levné letenky jasně! Cestujte za hubičku s našimi TIPY

Shrnutí: NordPass jako klíč k bezpečnému online životu

NordPass Black Friday nabízí jedinečnou příležitost, jak se zbavit stresu spojeného se zapomínáním hesel a zároveň zabezpečit svůj digitální život. Bez ohledu na to, zda jste jednotlivec, který se snaží chránit své osobní účty, rodina, která se stará o bezpečí všech členů, nebo firma, která potřebuje spolehlivé řešení pro týmovou práci – NordPass má něco pro každého.

Slevy dostupné během Black Friday jsou mimořádné a činí z NordPassu skvělou investici do bezpečí na internetu.

Tak neváhejte, využijte těchto nabídek a zajistěte si klidný spánek s vědomím, že vaše hesla jsou v dobrých rukou.

Nord VPN Black Friday

NordPass- Recenze a zkušenosti

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem, recenzí či zkušeností