Max je především placenou streamovací platformou, ale existuje několik možností, jak si vyzkoušet streamovací platformu MAX zdarma, případně snížit náklady na předplatné. Podíváme se na různé způsoby, jak si užít obsah na MAX bez nutnosti platit plnou cenu.

Je možné sledovat MAX zdarma?

I když MAX standardně nabízí placené předplatné, existují situace a programy, kdy můžete službu vyzkoušet MAX zdarma nebo za nižší cenu.

Zkušební období streamovací platformy MAX

Služba MAX někdy nabízí bezplatné zkušební období pro nové uživatele. Tyto nabídky obvykle trvají 7 nebo 14 dní, během kterých máte plný přístup ke všem funkcím a obsahu platformy. Tato možnost je skvělá pro ty, kdo si chtějí MAX vyzkoušet a zjistit, zda jim nabídka vyhovuje.

Slevové akce a promo kódy MAX

Společnost Warner Bros. Discovery pravidelně uvádí promo akce, kdy můžete získat předplatné se slevou nebo dokonce měsíc zdarma při registraci. Tyto akce jsou časté při velkých událostech nebo při spuštění nové série či filmu. Pokud sledujete jejich oficiální stránky nebo sociální sítě, můžete se o těchto slevách dozvědět a využít je.

Platforma MAX

Předplatné prostřednictvím operátora

Někteří poskytovatelé internetu, televize nebo mobilních služeb nabízejí MAX jako součást svého balíčku. V rámci tohoto balíčku můžete získat přístup k platformě zdarma nebo se slevou, pokud si objednáte jejich služby.

Koukni...  Manipulace s AI ve filmu "Co má Jennifer na svědomí" od Netflixu

Jedná se o skvělou možnost, jak ušetřit, pokud už stejně plánujete změnu operátora nebo přechod na nový tarif.

Sdílení účtu MAX

Podobně jako u jiných streamovacích služeb můžete účet sdílet s rodinou nebo přáteli. Tarif Premium například umožňuje sledování na čtyřech zařízeních současně, což znamená, že se můžete s někým domluvit a rozdělit si náklady.

I když je sdílení účtu oficiálně určené pro rodiny žijící ve stejném domácnosti, je to běžná praxe, jak snížit měsíční poplatky.

Jsou dostupné neoficiální metody?

Internet je plný návodů a nabídek, jak sledovat MAX zdarma neoficiálními způsoby, jako je využívání torrentů nebo nelegálních streamovacích webů. Ale pozor! Tyto praktiky nejsou pouze neetické, ale také nezákonné. Nejenže porušujete autorská práva, ale zároveň se vystavujete riziku napadení škodlivým softwarem nebo ztrátě osobních údajů.

Doporučuji se těmto metodám vyhnout a raději využít legálních možností, které platforma nabízí.

Jak ušetřit na předplatném MAX?

Pokud chcete dlouhodobě využívat službu MAX a zároveň ušetřit, mám pro vás několik tipů:

Využijte roční předplatné MAXu

Jak už jsem zmínila, MAX nabízí měsíční i roční variantu předplatného. Při volbě ročního předplatného získáte lepší cenu. Například u tarifu Standard vás roční předplatné vyjde na 182,50 Kč měsíčně, což je výrazně méně než běžných 219 Kč. Podobně je tomu u Premium tarifu.

Sledujte akce a promo nabídky

Jak bylo uvedeno výše, sledujte oficiální stránky a sociální sítě MAX, kde se často objevují nabídky a promo kódy, které vám mohou pomoci snížit cenu.

Využijte kombinovaných balíčků

Pokud máte internet, mobilní služby nebo televizi od poskytovatele, který nabízí balíček s MAX, stojí za to zvážit přechod na tento tarif. Mnohdy lze tímto způsobem získat službu za lepší cenu nebo dokonce zdarma.

Koukni...  Voyo: Vyzkoušejte na 7 dní zdarma

Cena a možnosti předplatného

TarifCena měsíčněCena ročněPočet streamůKvalita obrazu
MAX Standard219 Kč2 190 Kč2Full HD
MAX Premium299 Kč2 990 Kč44K
Zde je stručný přehled 2 úrovní předplatného: Standard a Premium.

Obě varianty jsou bez reklam. Zatímco standardní tarif poskytuje možnost sledování ve Full HD, tarif Premium přidává 4K rozlišení a více streamů najednou, což ocení zejména větší domácnosti nebo náročnější diváci. Pokud byste zaplatili na rok, tak získáte úsporu krásných 16% :).

Pokud jste stávajícími předplatiteli HBO Max, vaše předplatné zůstane po přechodu na MAX platné za stejných podmínek alespoň po dobu 60 dní.

Vyplatí se tarif MAX Premium?

Pro někoho může být otázka, zda se vyplatí investovat do tarifu Premium, zásadní. Je pravda, že tarif Premium je dražší, ale přináší řadu výhod:

  • 4K rozlišení: Pokud jste fanoušky špičkové kvality obrazu, tarif Premium je jasnou volbou. Mnohé nové tituly, včetně očekávaných premiér jako Duna nebo seriálových trháků, budou k dispozici ve 4K rozlišení.
  • Více streamů současně: Pro větší rodiny nebo skupiny přátel, kteří účet sdílejí, je možnost sledovat až na čtyřech zařízeních současně skvělým benefitem.
  • Větší množství offline obsahu: S tarifem Premium si můžete stáhnout více filmů a seriálů k offline sledování, což oceníte třeba při cestování.
Oficiální ceník

Shrnutí: Je možné využívat MAX zdarma?

Max nabízí několik možností, jak si službu vyzkoušet bezplatně nebo se slevou, ale dlouhodobě je potřeba počítat s placeným předplatným. Ať už využijete zkušební období, promo akce, nebo předplatné od svého poskytovatele služeb, je dobré si ohlídat oficiální kanály, abyste získali nejlepší nabídku.

Pokud chcete mít přístup k široké knihovně filmů, seriálů, dokumentů a sportovních přenosů bez omezení a v té nejlepší kvalitě, investice do MAX se rozhodně vyplatí.

Koukni...  20 bizarních vynálezů na povzbuzení fantazie

Výhodou je také flexibilita, kdy si můžete vybrat tarif podle svých preferencí a finančních možností.

TV telly

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem