Kartell je synonymem luxusního designu, který si našel své místo nejen v domácnostech, ale i v kancelářích, na zahradách a veřejných prostorech po celém světě. Tato ikonická italská značka kombinuje jedinečný styl, inovaci a kvalitní materiály, aby vytvořila produkty, které jsou nadčasové, funkční a esteticky dokonalé. Pokud hledáte nábytek a doplňky, které váš interiér či exteriér promění ve stylový prostor, Kartell by neměl chybět ve vašem výběru.

A co víc? Při nákupu přes eshop Kartellshop.cz můžete využít aktuální slevu 15 %, což je skvělá příležitost, jak pořídit designové kousky za výhodnou cenu.

Luxusní nábytek Kartell : 70 let inovací a designu

Kartell, založený v roce 1949 v Miláně, je výsledkem dlouholeté práce inženýra chemie Giulio Castelliho a jeho ženy, návrhářky Anny Castelli Ferrieri. Tato dvojice spojila své síly, aby vytvořila nábytek a doplňky, které kombinují inovativní materiály, jako je polykarbonát, a moderní technologie s italskou elegancí.

Showroom značky Kartell vystavující luxusní pohovky a křesla ve stylově nasvíceném prostředí. Moderní design s pohodlnými sedacími soupravami v pastelových barvách na vyvýšeném pódiu.
Kartell showroom – výstava moderního nábytku

Značka je známá tím, že vždy hledala nové cesty, jak přinést do světa interiérového designu revoluční řešení.

Mezi největší milníky značky patří rok 1999, kdy Kartell představil první nábytek vyrobený z polykarbonátu – židli La Marie. Tato průhledná, minimalistická židle si rychle získala srdce milovníků designu a připravila cestu dalším ikonickým kouskům, jako je židle Louis Ghost, která je dnes jedním z nejprodávanějších produktů značky.

Sortiment Kartell: Design pro každý prostor

Kartell nabízí širokou škálu produktů, které uspokojí náročné požadavky na styl, funkčnost i kvalitu. Ať už hledáte vybavení pro obývací pokoj, zahradu nebo kancelář, Kartell má co nabídnout.

Nábytek

Jedním z hlavních pilířů nabídky Kartell jsou designové kousky nábytku, které dodají interiéru stylový a moderní vzhled.

Koukni...  Zahradní nábytek - Nejnovější trendy 2024

V eshopu Kartellshop.cz najdete židle, stoly, křesla, pohovky a mnoho dalších produktů, které kombinují funkčnost s uměleckým vzhledem. Kousky jako Louis Ghost nebo Componibili jsou jedinečné nejen svým designem, ale i svou odolností a nadčasovostí.

Svítidla

Světla hrají klíčovou roli v každém interiéru, a Kartell to dobře ví. Jejich designová svítidla jsou jedinečným způsobem, jak do prostoru vnést eleganci a styl. V nabídce najdete moderní stropní svítidla, nástěnná světla i ikonické stolní lampy, které zaujmou svými čistými liniemi a hravými materiály.

Doplňky

Pokud hledáte drobnosti, které doladí váš interiér, Kartell nabízí celou řadu dekorativních doplňků, jako jsou zrcadla, hodiny, misky a vázy. Tyto produkty přinášejí do každodenního života nejen krásu, ale i praktičnost. Jsou ideální pro ty, kteří chtějí svému domovu dodat punc originality.

Sada moderních průhledných židlí Uncle Jim od Kartell postavených na zelené trávě u klidného jezera. Elegantní a futuristický design židlí kontrastuje s přírodní krajinou v pozadí, což podtrhuje jejich jedinečný styl.
Kartell Uncle Jim – průhledné židle u jezera na golfovém hřišti

Pohovky

Kartell není jen o židlích a stolech, jejich pohovky jsou dokonalým příkladem toho, jak kombinovat pohodlí s moderním designem. V nabídce Kartellshop.cz najdete elegantní a stylové pohovky, které z vašeho obývacího pokoje udělají místo pro relaxaci i reprezentaci.

Tyto pohovky jsou navrženy s ohledem na maximální komfort a přitom si zachovávají svůj moderní a minimalistický vzhled.

Kartell pro kancelář: Když styl potká funkčnost

Kromě domácího nábytku nabízí Kartell i produkty, které jsou ideální pro kancelářské prostory. Stylový a funkční kancelářský nábytek je klíčový pro každý pracovní prostor.

Kartell kombinuje ergonomii s moderním designem a přináší kancelářské židle, stoly, úložné prostory a další prvky, které nejen dobře vypadají, ale také zvyšují komfort a efektivitu při práci.

Jejich ikonické Componibili úložné systémy jsou skvělým příkladem, jak praktický a designový nábytek může být současně.

V kanceláři by neměla chybět ani designová svítidla, která dodají prostoru nejen dostatek světla, ale i styl. Kartell ví, že pracovní prostředí musí být funkční, ale také inspirativní, a proto nabízí produkty, které tuto filozofii dokonale naplňují.

Stylově zařízená kancelář s dřevěným pracovním stolem a dvěma moderními otočnými kancelářskými židlemi od Kartell. Minimalistický design s tlumeným osvětlením a elegantními stolními lampami vytváří pohodlné a produktivní pracovní prostředí.
Kartell – moderní kancelářské pracoviště

Kartell na zahradě: Design i pro venkovní prostory

Kartell není jen pro vnitřní prostory – jejich nabídka zahrnuje i zahradní nábytek, který z vaší terasy či zahrady udělá stylové a pohodlné místo pro relaxaci. Značka nabízí elegantní a odolné zahradní židle, stoly a křesla, které jsou navrženy tak, aby odolaly venkovním podmínkám, aniž by ztratily svůj vzhled nebo funkčnost.

Koukni...  Bulgari Resort Dubai: Italský styl v srdci Dubaje

Kartell zkrátka ví, jak vytvořit nábytek, který je krásný a zároveň praktický, a to i pro venkovní prostory.

Designéři Kartellu se snaží přenést prvky italské elegance a moderního designu i do venkovních prostor, takže si můžete vychutnat luxus nejen doma, ale i na zahradě či terase.

Zahradní nábytek Kartell je vyroben z kvalitních materiálů, které odolávají povětrnostním vlivům, a je navržen tak, aby byl pohodlný a snadno udržovatelný.

Spolupráce s nejlepšími světovými designéry

Mezi nejoblíbenější designéry, kteří přispěli k úspěchu značky Kartell, patří světově uznávaní umělci jako Piero Lissoni, Antonio Citterio, Patricia Urquiola a Philippe Starck.

Tito návrháři spojují svou kreativní vizi s technologií a inovativními materiály, aby vytvořili nadčasové kousky, které oslovují generace milovníků designu. Kartell díky jejich práci přináší do interiérů nejen krásu, ale také funkčnost a příběh, který každý z těchto designérů vkládá do svých projektů.

Piero Lissoni, narozený v roce 1956, je známý svým dětským nadšením pro návrhářství. Jeho přístup k designu je hravý, ať už pracuje na malém nebo velkém projektu. Každý den se snaží vytvářet jedinečné předměty, které kombinují moderní jednoduchost s italskou elegancí.

Pro značku Kartell vytvořil řadu minimalistických kousků, které se vyznačují čistými liniemi a důrazem na detail.

Antonio Citterio, narozený v roce 1950, věří, že navrhování je především komunikace. Polovina jeho pracovního procesu je založena na dialogu – mluvení a sdílení nápadů. Tento přístup je patrný i v jeho práci pro Kartell, kde vytváří nadčasový nábytek, který kombinuje eleganci s funkčností.

Jeho kolekce pro Kartell jsou zaměřené na estetiku i pohodlí, což je klíčový prvek každého jeho projektu.

Udržitelnost: Kartell miluje planetu

Kartell je nejen o designu, ale také o zodpovědném přístupu k životnímu prostředí. V rámci projektu Kartell miluje planetu se firma zaměřuje na ekologicky šetrnou výrobu.

Koukni...  Recenze iPhone 16 Pro: 📱 Nejnovější model od Applu ✅

Používá recyklované materiály, jako je polypropylen, ABS a PMMA, a zajišťuje, že jejich výrobní procesy mají co nejmenší dopad na životní prostředí. Důležitou roli hraje i polykarbonát 2.0, který je vyroben z obnovitelných zdrojů z papírenského průmyslu.

Kartell se zavazuje ke zlepšování nejen ve výrobě, ale i v organizaci a dalších oblastech, a přispívá tak k plnění ekologických cílů Spojených národů. Tento zodpovědný přístup znamená, že nákup produktů Kartell je nejen investicí do designu, ale také do udržitelné budoucnosti.

Designový nábytek Kartell vystavený na pozadí milánské katedrály. Ikonické produkty, jako jsou průhledné židle a lampy, jsou umístěny před historickou stavbou, symbolizující spojení moderního designu s italskou tradicí.
Kartell – Made in Milano, ikona designu

Nákup nábytku na Kartellshop.cz

Nakupování na Kartellshop.cz je jednoduché a pohodlné. Webové stránky jsou přehledné a intuitivní, což umožňuje rychle najít přesně to, co hledáte. Všechny produkty jsou rozděleny do kategorií a nechybí ani užitečné filtry, které vám usnadní výběr.

Nezapomeňte, že při nákupu přes eshop můžete využít slevu 15 % na celý sortiment, což je skvělá příležitost, jak si pořídit luxusní designové kousky za výhodnou cenu. Pokud si nejste jistí, jaký produkt je pro vás ten pravý, můžete se obrátit na jejich profesionální zákaznickou podporu, která vám ráda poradí a poskytne potřebné informace.

Kartell v České republice

Kartell má na českém trhu pevnou pozici díky společnosti Konsepti, která značku uvedla v roce 2006. Dnes můžete produkty Kartell obdivovat nejen online na Kartellshop.cz, ale i v kamenných prodejnách v Praze a Brně.

V showroomu v Čestlicích naleznete nejširší nabídku Kartell produktů v Česku, a pokud si chcete produkty prohlédnout osobně, stojí za to tato místa navštívit.

Kartell: Design pro další generace

Kartell neustále hledí do budoucnosti a sleduje nové trendy, aby mohl přinášet produkty, které nejen odpovídají současným požadavkům, ale také předpovídají, kam se design bude ubírat.

Díky jejich spolupráci s předními designéry a technologickým inovacím můžeme očekávat, že Kartell bude i nadále přinášet luxusní a udržitelné produkty, které obohatí naše domovy.

Pokud hledáte luxusní designové kousky, které vašemu domovu nebo kanceláři dodají styl, Kartellshop.cz je místem, kde najdete vše, co potřebujete :).

Notino.cz

Kartell – Recenze a zkušenosti

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem