Najít tu správnou VPN službu může být docela oříšek, zvláště když se na trhu objevuje tolik různých nabídek. Pokud hledáte nejlepší VPN služby, mám pro vás tipy přímo z vlastní zkušenosti a zkušenosti mých kolegů. Sám totiž používám (ať už doma, tak v našich firmách) už celkem 5 VPN služeb, které jsme během těch 3 let důkladně s kolegy otestovali a vím, že poskytují špičkovou ochranu i výkon.

Navíc právě teď nabízejí skvělé slevy, které vám pomohou ušetřit mnoho peněz :).

Jak si vybrat nejlepší VPN?

Při výběru VPN je důležité zvážit několik faktorů. Každý z nás má jiné potřeby, proto byste si měli položit otázky jako:

  • Kolik zařízení chcete připojit současně?
  • Potřebujete VPN pro streamování, hraní her, nebo ochranu citlivých dat?
  • Kolik jste ochotni měsíčně zaplatit?

Například, pokud hodně cestujete a často používáte veřejné Wi-Fi sítě, pak by vás mohl zajímat NordVPN s jeho ochranou proti malwaru a zabudovaným adblockerem. Pokud jste spíše streamer, doporučuji CyberGhost, které mají servery optimalizované právě pro tento účel. Pokud potřebujete hodně zařízení za rozumnou cenu, přichází v úvahu SurfShark.

Tipy, jak získat z VPN co nejvíce

  1. Dlouhodobé plány se vyplatí – Čím delší období si předplatíte, tím více peněz ušetříte. Většina VPN služeb nabízí výrazné slevy na dvouleté nebo tříleté plány.
  2. Zkontrolujte si podmínky záruky vrácení peněz – Některé VPN nabízejí až 45 denní záruku vrácení peněz, což vám dává dostatek času na vyzkoušení a ověření, zda splňuje vaše požadavky.
Koukni...  Sazka Hry LIVE: Svěží vítr v českých online kasinech 🎰✨

Výběr správné VPN není jen o ceně. Je důležité se podívat na celkový balíček – rychlost, bezpečnost, a co za své peníze vlastně dostáváte.

1. NordVPN – Všestranný a spolehlivý obránce soukromí

NordVPN je jednou z nejlepších VPN na trhu, a to nejen díky své široké nabídce funkcí, ale i kvůli aktuální 74% slevě na dvouletý plán, plus 3 měsíce zdarma. Měsíční náklady vás tak vyjdou jen na $3.09, což je skvělá nabídka pro VPN této kvality.

Díky zabudovanému trackeru, adblockeru a ochraně proti malwaru máte zajištěnou maximální bezpečnost při surfování. Navíc NordVPN nabízí aplikace pro všechna zařízení, takže můžete chránit jak telefon, tablet, tak počítač a další zařízení ve vaší domácnosti (třeba smart televize).

Osobně oceňuji i rychlost serverů a možnost obejít geo-restrikce, což mi umožňuje bez problémů sledovat zahraniční obsah.

2. Surfshark – Skvělá VPN pro celou rodinu

Surfshark mě nejednou mile překvapil svou flexibilitou a rychlostí, a to zejména za současnou cenu. Se slevou 85% a 3 měsíci zdarma zaplatíte jen $2.19 měsíčně, což z něj činí jednu z nejvýhodnějších VPN na trhu.

Jednou z hlavních výhod Surfsharku je, že umožňuje neomezený počet připojení – můžete tedy připojit všechny své domácí zařízení, aniž byste museli řešit limity. Surfshark je také ideální pro odblokování obsahu ze zahraničních streamovacích služeb, jako je Netflix, Disney+, VOYO, iVysilani, Hulu, MAX, Amazon Prime atd., díky serverům ve více než 100 zemích.

Jeho šifrování a ochrana na veřejných Wi-Fi sítích je dalším plusem, který oceníte, pokud často cestujete.

3. CyberGhost – Optimalizace pro streamování a hraní her

CyberGhost je VPN, která je skvělá pro každého, kdo se věnuje streamování nebo hraní online her. S jejich 78% slevou a 2 měsíci zdarma vás dvouletý plán vyjde na pouhých $2.19 měsíčně. Je to ideální volba, pokud chcete přístup k obsahu, který je ve vaší zemi blokován.

Koukni...  Nejlepší VPN pro Netflix: Sledujte všechny filmy i seriály

CyberGhost má servery ve 94 zemích, optimalizované pro různé online aktivity – ať už se jedná o streamování, hraní her, nebo stahování torrentů.

Díky této VPN jsem neměl problém sledovat zahraniční Netflix nebo Hulu, a to bez jakýchkoli výpadků nebo zpomalení.

4. Private Internet Access (PIA) – Největší serverová síť

Private Internet Access (PIA) je VPN, která si mě získala díky své obrovské serverové síti. Mají více než 35 000 serverů po celém světě, což zaručuje skvělou rychlost a spolehlivost. S jejich aktuální nabídkou 82% slevy a 2 měsíci zdarma vás dvouletý plán vyjde jen na $2.19 měsíčně.

PIA navíc nabízí podporu pro až 10 zařízení, což z ní dělá ideální volbu pro domácnosti s více členy. Její zabudovaný adblocker a ochrana soukromí mi dává jistotu, že mé online aktivity zůstávají vždy anonymní a chráněné.

PIA je také jednou z mála VPN, která funguje absolutně bezchybně i v USA, což oceníte, pokud tam potřebujete přistupovat ke specifickým službám.

5. Hide.me – Flexibilní VPN s důrazem na soukromí

Hide.me je VPN, kterou doporučuji pro ty, kdo hledají maximální flexibilitu a ochranu soukromí. Díky jejich aktuální 71% slevě zaplatíte při ročním plánu jen $2.88 měsíčně. Navíc garantují, že při obnově předplatného bude cena stejná, což není vždy samozřejmostí :).

Hide.me neomezuje přepínání IP adres ani přenos dat, což mi umožňuje anonymně procházet web a obejít jakékoli omezení, ať už se jedná o cenzuru nebo geo-blokace. S Hide.me jsem měl také bezproblémový přístup k různým streamovacím platformám, což je skvělý bonus.

Jak se vyhnout nejčastějším nástrahám při výběru?

“Free forever” VPN služby nejsou vždy výhodné – Na první pohled může znít lákavě mít VPN zdarma napořád, ale takové služby jsou často rizikové a nebezpečné. Zpravidla prodávají vaše data třetím stranám nebo vám omezí funkce, které ve výsledku stejně budete potřebovat.

Koukni...  Surfshark Antivirus recenze: Stojí za to? Obsahuje i VPN

Kvalita VPN je přímo úměrná ceně – Platí zde pravidlo „dostanete, co si zaplatíte“. Levnější VPN nemusí nabízet takové funkce nebo zabezpečení, jaké byste potřebovali. Proto se nevyhýbejte dražším variantám, pokud potřebujete skutečně spolehlivou ochranu.

Proč zvolit VPN?

VPN je v dnešní době neocenitelným nástrojem pro ochranu vašeho soukromí na internetu a celkové online bezpečnosti. Kromě toho vám umožňuje přistupovat k obsahu, který by jinak mohl být ve vaší zemi blokován.

Ať už chcete chránit své citlivé údaje, fotky, data, maily atd při používání veřejných Wi-Fi sítí, obejít geo-restrikce nebo anonymně stahovat obsah, VPN je skvělým řešením.

Doporučuji využít aktuálních slev a vyzkoušet některou z výše uvedených VPN služeb.

Každá z nich nabízí vynikající funkce a špičkovou ochranu, která vám zajistí bezpečný a bezproblémový přístup na internet.

Zaplo.cz