Karpacz, malebné městečko v polských Krkonoších, je ideálním místem pro milovníky hor, relaxace a nezapomenutelných zážitků. Okouzlující příroda, bohatá nabídka aktivit a kvalitní služby dělají z Karpaczi oblíbenou destinaci pro turisty po celý rok. Pokud plánujete svou příští dovolenou právě sem, výběr správného ubytování je klíčový.

Připravili jsme pro vás seznam nejlepších hotelů v Karpaczi, které nabízejí nejen komfortní ubytování, ale také skvělé wellness služby, vynikající kuchyni a ideální polohu pro objevování krás tohoto regionu.

1. Hotel Gołębiewski w Karpaczu

Hotel Gołębiewski v Karpaczu je synonymem luxusu a komfortu. Nabízí nejen pohodlné ubytování, ale také impozantní aquapark, který je ideální pro rodiny s dětmi i pro páry hledající zábavu a relaxaci. Hotel se nachází v blízkosti krásné přírody, což umožňuje snadný přístup k turistickým trasám a atrakcím v okolí.

Hotel Gołębiewski w Karpaczu s velkým venkovním bazénem a moderní architekturou obklopený zelení.
Hotel Gołębiewski w Karpaczu

Kromě aquaparku nabízí hotel také wellness centrum, kde si můžete dopřát masáže, saunu nebo odpočinek v bazénu. V hotelové restauraci si hosté mohou vychutnat vynikající polskou i mezinárodní kuchyni. Prostorné a elegantně zařízené pokoje poskytují komfort a relaxaci po dni stráveném objevováním krás Karpacze.

2. Tremonti Hotel Karpacz

Tremonti Hotel Karpacz je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu a horské atmosféry. Tento resort v alpském stylu nabízí hostům nejen pohodlné ubytování, ale také vynikající wellness služby. Oceněné wellness centrum je vybaveno saunami, vířivkami a bazénem, kde si můžete odpočinout po dni plném aktivit.

Tremonti Hotel Karpacz s moderními apartmány a výhledem na okolní hory, ideální pro klidný pobyt.
Tremonti Hotel Karpacz

Hotel také zaujme svým designem a útulným interiérem, který dodává pocit horské chaty. Restaurace v hotelu nabízí lahodné pokrmy připravené z čerstvých a kvalitních surovin. Poloha hotelu je ideální pro milovníky zimních sportů, protože se nachází v blízkosti lyžařských sjezdovek a turistických stezek.

3. Green Mountain Hotel & Apartments

Green Mountain Hotel & Apartments představuje luxusní ubytování v srdci Karpacze. Apartmány jsou prostorné a moderně zařízené, s důrazem na detaily, které vám zajistí komfortní pobyt. Hosté si mohou užít relaxaci ve wellness centru, které zahrnuje saunu přímo na pokoji, což je ideální pro soukromý odpočinek.

Green Mountain Hotel & Apartments v Karpaczi s výhledem na hory a moderním designem v přírodním prostředí.
Green Mountain Hotel & Apartments

Hotel také nabízí širokou škálu služeb, včetně restaurace s výbornou kuchyní, která se zaměřuje na regionální speciality a mezinárodní pokrmy. Pro rodiny s dětmi je připraven dětský koutek a mnoho aktivit v okolí, které zaručí, že se zde nikdo nebude nudit.

4. Malachit Karpacz SPA Hotel***

Malachit Karpacz SPA Hotel je místem, kde se prolíná tradice s moderním komfortem. Hotel je známý svým vynikajícím wellness centrem, které nabízí širokou škálu procedur pro tělo i duši. Od masáží až po kosmetické služby, každý si zde najde něco pro sebe.

Koukni...  Hotel Gołębiewski Karpacz: Nejlepší dovča s aquaparkem
Malachit Karpacz SPA Hotel obklopený stromy a klidnou přírodou, s elegantním exteriérem a příjemnou atmosférou.
Malachit Karpacz SPA Hotel

Pokoje jsou elegantně zařízené a vybavené vším, co potřebujete pro pohodlný pobyt. Hotel se nachází v klidné oblasti, ale stále blízko centra města, což umožňuje snadný přístup k místním atrakcím a restauracím. Je ideálním místem pro páry i rodiny, které hledají klidný únik od každodenního shonu.

5. Pensjonat Śnieżka SPA***

Pensjonat Śnieżka SPA nabízí útulné prostředí s vysokou úrovní služeb. Hotel se nachází v klidné části Karpacze, což zaručuje poklidný pobyt s možností relaxace. V penzionu si můžete užít wellness centrum, kde se nabízí různé druhy saun, vířivka a masáže, které vám pomohou zbavit se stresu a únavy.

Pensjonat Śnieżka SPA v Karpaczi s klasickým designem a útulným prostředím v zeleni.
Pensjonat Śnieżka SPA

Pokoje jsou komfortně zařízené a vybavené moderním nábytkem, což vytváří příjemnou atmosféru pro odpočinek. Snídaně podávané v hotelové restauraci jsou bohaté a obsahují místní speciality, které potěší každého gurmána. Hotel je ideální pro páry hledající romantický pobyt i pro rodiny s dětmi.

6. Zamek Księża Góra

Zamek Księża Góra je bývalý hrad přeměněný na luxusní hotel s jedinečnou atmosférou. Tento hotel kombinuje historii a moderní pohodlí, což z něj činí ideální místo pro ty, kteří hledají něco výjimečného. Prostorné pokoje s historickým nádechem a moderními prvky poskytují komfort a styl.

Zámek Księża Góra v Karpaczi, původní hrad přeměněný na hotel s moderními prvky a jedinečnou atmosférou.
Zamek Księża Góra

Hotel nabízí také wellness centrum, kde si můžete dopřát masáže a další procedury. K dispozici je také restaurace s vynikající kuchyní, která servíruje jak tradiční, tak mezinárodní pokrmy. Zámecký areál je obklopen krásnou zahradou, kde si můžete užít procházky a obdivovat okolní krajinu.

7. Leśny Dwór

Leśny Dwór je hotel ideální pro rodiny, které hledají klidné a pohodlné ubytování v blízkosti přírody. Nachází se v blízkosti lanovky, což je skvělé pro milovníky lyžování a horských túr. Pokoje jsou prostorné a vkusně zařízené, s veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt.

Hotel Leśny Dwór v Karpaczi s rustikálním vzhledem, obklopený hustým lesem, nabízející relaxační pobyt.
Leśny Dwór

Restaurace hotelu nabízí bohatou nabídku jídel včetně místních specialit, které si můžete vychutnat po dni stráveném na horách. Pro hosty je k dispozici také sauna a další wellness služby, které vám pomohou zrelaxovat a načerpat energii na další den plný dobrodružství.

8. Green Adults (Karpacz pouze pro dospělé)

Green Adults je hotel určený výhradně pro dospělé, což zaručuje klidný a nerušený pobyt. Tento hotel nabízí moderně zařízené pokoje a prvotřídní wellness služby, včetně privátní sauny. Je ideální volbou pro páry, které hledají romantický únik a chtějí si užít relaxaci v luxusním prostředí.

Hotel Green Adults v Karpaczi určený pouze pro dospělé, s moderním designem a klidným okolím uprostřed přírody.
Green Adults

Hotelová restaurace nabízí širokou škálu jídel připravených z čerstvých surovin, které potěší i ty nejnáročnější gurmány. Díky své poloze v blízkosti turistických tras a lyžařských sjezdovek je Green Adults skvělou základnou pro objevování krás Karpacze.

9. Triventi Mountain Residence

Triventi Mountain Residence nabízí moderní a pohodlné ubytování v krásné přírodě Karpacze. Apartmány jsou prostorné, s plně vybavenou kuchyní, což je ideální pro rodiny a skupiny přátel, které si chtějí užít nezávislost během svého pobytu.

Koukni...  Leťte chytře! Rezervujte nejlevnější letenky
Triventi Mountain Residence s moderními apartmány a balkony, nacházející se v horském prostředí s úžasnými výhledy.
Triventi Mountain Residence

Hotel se nachází v blízkosti turistických tras a nabízí úžasné výhledy na okolní hory. K dispozici je také wellness centrum, kde si hosté mohou odpočinout a zrelaxovat. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klidný pobyt v moderním prostředí, obklopeni přírodou.

10. Apollo & SPA KARPACZ

Apollo & SPA KARPACZ je hotel, který se pyšní svým prvotřídním wellness centrem a službami na vysoké úrovni. Nabízí nejen komfortní ubytování, ale také řadu wellness procedur, které vám pomohou zrelaxovat a načerpat nové síly.

Hotel Apollo & SPA KARPACZ s tradiční architekturou, obklopený zelení, nabízející klidné ubytování v Karpaczi.
Apollo & SPA KARPACZ

Pokoje jsou elegantně zařízené a vybavené moderními prvky, které zajišťují pohodlí a komfort. Hotelová restaurace nabízí široký výběr jídel, včetně místních specialit. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klidný a luxusní pobyt s možností využití wellness služeb.

11. Karpacki & Spa

Karpacki & Spa je hotel, který kombinuje komfort a relaxaci v krásném prostředí Karpacze. Pokoje jsou útulné a vybavené moderním zařízením, které zaručuje pohodlný pobyt. Hotel nabízí wellness centrum s širokou nabídkou procedur, včetně masáží, saun a vířivek.

Karpacki & Spa s nádherným výhledem na okolní hory, nabízející komfortní ubytování a wellness centrum v srdci Karpacze.
Karpacki & Spa

Restaurace hotelu servíruje výborná jídla připravená z kvalitních surovin, což potěší každého gurmána. Poloha hotelu je ideální pro ty, kteří chtějí být v blízkosti přírodních krás Karpacze a zároveň mít možnost užít si pohodlí a relaxaci.

12. Karkonoski Spa

Karkonoski Spa je hotel ideální pro rodiny s dětmi i páry hledající romantický pobyt. Nabízí prostorné a vkusně zařízené pokoje, které jsou vybavené veškerým potřebným komfortem. Wellness centrum hotelu je vybaveno saunami, vířivkami a bazénem, což zaručuje příjemný odpočinek.

Karkonoski Spa, hotel zasazený do krásného horského prostředí, nabízející relaxaci a wellness služby pro své hosty.
Karkonoski Spa

Hotelová restaurace nabízí pestrý výběr jídel, včetně místních specialit. Pro děti je připraven dětský koutek a mnoho aktivit, které zajistí zábavu během celého pobytu. Hotel je situován v blízkosti přírody, což poskytuje ideální výchozí bod pro pěší túry a výlety do okolí.

13. Hotel Dziki Potok*** Konferencje & Spa

Hotel Dziki Potok je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí, wellness služeb a výhodné polohy. Hotel nabízí komfortní ubytování s veškerým vybavením a prvotřídní wellness centrum, kde si můžete užít různé procedury, sauny a bazén.

Pokoje jsou moderně zařízené a poskytují příjemné prostředí pro odpočinek. Restaurace hotelu servíruje vynikající pokrmy připravené z čerstvých surovin. Díky své poloze v blízkosti centra Karpacze je hotel ideálním výchozím bodem pro objevování okolních atrakcí.

14. Penzion Aksamit

Penzion Aksamit je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné ubytování v Karpaczi. Nabízí útulné pokoje s veškerým potřebným vybavením a příjemnou atmosférou. Penzion se nachází v blízkosti nejlepších atrakcí v Karpaczi, což z něj činí skvělý výchozí bod pro vaše dobrodružství.

Koukni...  10 důvodů proč miluji nakupování na Slevomatu ❤️
Penzion Aksamit s tradiční horskou architekturou a útulným prostředím, nacházející se v klidné části Karpacze.
Penzion Aksamit

Hosté si mohou vychutnat bohatou snídani v penzionové restauraci, která nabízí také místní speciality. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi, páry i skupiny přátel, kteří hledají klidný a pohodlný pobyt v krásném prostředí.

15. Hotel Nowa Ski

Hotel Nowa Ski nabízí moderní a pohodlné ubytování s důrazem na relaxaci a pohodlí. Pokoje jsou prostorné, s moderním vybavením a elegantním designem, což zajišťuje příjemný pobyt. Wellness centrum hotelu nabízí širokou škálu procedur, včetně masáží, saun a vířivek, které vám pomohou uvolnit se po dni stráveném v přírodě.

Hotel Nowa Ski s unikátní architekturou, moderní vybavení a výhledem na okolní přírodu, nacházející se v Karpaczi
Hotel Nowa Ski

Restaurace hotelu nabízí bohatou nabídku jídel včetně mezinárodní kuchyně a místních specialit. Hotel se nachází v klidné části Karpacze, ale stále v dosahu hlavních atrakcí a turistických tras. Je to ideální místo pro páry i rodiny hledající klidný únik s možností relaxace a dobrodružství.

Shrnutí

Karpacz je destinací, která si získá srdce každého návštěvníka. Ať už jste milovníkem přírody, sportovním nadšencem nebo hledáte místo pro dokonalou relaxaci, v této oblasti najdete vše, co potřebujete.

Každý z vybraných hotelů vyniká svým jedinečným kouzlem a kvalitními službami, které vám zajistí nezapomenutelný pobyt.

Ať už se rozhodnete pro luxusní resort s wellness centrem nebo útulný penzion s rodinnou atmosférou, jedno je jisté – odjedete odsud s hlavou plnou krásných vzpomínek a s touhou se sem co nejdříve vrátit.

cestovní pojištění za polovinu od AXA
Cestovní pojištění AXA se slevou 50%

Nejčastější dotazy

Jaké jsou nejlepší hotely v Karpaczi pro wellness pobyt?

Karpacz nabízí několik vynikajících hotelů pro wellness pobyt, jako je Hotel Gołębiewski w Karpaczu, Tremonti Hotel Karpacz a Malachit Karpacz SPA Hotel. Tyto hotely poskytují špičkové wellness služby včetně saun, vířivek a masáží.

Nabízejí hotely v Karpaczi ubytování pro rodiny s dětmi?

Ano, mnoho hotelů v Karpaczi je ideálních pro rodiny s dětmi. Například Hotel Gołębiewski w Karpaczu a Pensjonat Śnieżka SPA nabízejí rodinné pokoje a různé aktivity pro děti, včetně aquaparků a dětských koutků.

Jsou v hotelech v Karpaczi dostupné restaurace s místní kuchyní?

Ano, většina hotelů v Karpaczi má vlastní restaurace, které servírují místní i mezinárodní kuchyni. Hotely jako Green Mountain Hotel & Apartments a Leśny Dwór nabízejí vynikající pokrmy připravené z čerstvých surovin, včetně regionálních specialit.

Jsou hotely v Karpaczi vhodné pro páry hledající romantický pobyt?

Určitě ano. Hotely jako Green Adults a Apollo & SPA KARPACZ jsou navrženy s ohledem na páry a nabízejí klidné prostředí, privátní wellness služby a romantickou atmosféru, která je ideální pro únik od každodenního shonu.

Je možné v hotelech v Karpaczi rezervovat ubytování s výhledem na hory?

Ano, mnoho hotelů v Karpaczi nabízí pokoje s nádherným výhledem na okolní hory. Například Triventi Mountain Residence a Zamek Księża Góra mají pokoje s balkonem, kde si můžete užívat krásné výhledy na polské Krkonoše.


Dovolená polské Krkonoše – Vaše zkušenosti a recenze

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem, recenzí či zkušeností