Když se řekne hotel Gołębiewski v Karpaczi, je to synonymum pro zábavu, relaxaci a komfort. Ať už hledáte dobrodružství v aquaparku, klidný odpočinek nebo gastronomické zážitky, tady si na své přijde každý.

Umístění hotelu Gołębiewski Karpacz a atmosféra

Hotel Gołębiewski se nachází v malebném městečku Karpacz. Cesta z Prahy zabere přibližně 2 hodiny a 30 minut, což je na tak luxusní a rozmanitý zážitek, který hotel nabízí, opravdu málo. Okolní krajina Krkonoš dodává tomuto místu nezapomenutelnou atmosféru, která láká nejen rodiny s dětmi, ale i páry hledající romantický únik či skupiny přátel toužící po společných zážitcích.

Proč právě Hotel Gołębiewski v Karpacz?

Kromě strategického umístění se hotel může pochlubit širokou škálou služeb a atrakcí. Tady platí jediné pravidlo: Nejprve zábava, potom ještě větší zábava! S ubytováním v tomto hotelu získáte vstupenku do světa plného dobrodružství a relaxace.

A co je nejlepší? Vše máte doslova na dosah ruky. Stačí se jen rozhodnout, zda svůj den začnete v aquaparku Tropikana, na tobogánech, nebo se vydáte prozkoumávat okolní krásy, jako je Divoký vodopád nebo ikonická Sněžka.

Aquapark Tropikana: ráj vodních radovánek

Aquapark Tropikana, součást hotelu Gołębiewski, je skutečným klenotem pro milovníky vodních radovánek. A co na vás čeká? Připravte se na den plný vln, skluzavek a relaxace v několika typech bazénů a vířivek.

Bazény a tobogány v hotelu Gołębiewski

  • Venkovní a vnitřní bazény: Můžete si užít osvěžující plavání ve venkovním bazénu (otevřeném do 3. září) nebo se ponořit do rekreačního bazénu s vlnobitím. Nechybí ani sportovní bazén pro ty, kteří chtějí spálit nějaké kalorie.
  • Dětský bazén: Pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský bazén, kde si mohou hrát a dovádět pod dohledem rodičů.
  • Tobogány: Tři různé tobogány zaručují zábavu pro děti i dospělé. Ať už jste fanouškem rychlé jízdy nebo preferujete klidnější skluz, každý si tu přijde na své.

Vířivky a sauny v hotelu Gołębiewski

  • 8 vířivek: Od bahenní až po aromatickou, každý najde tu svou oblíbenou. V některých můžete zažít dokonce léčebné účinky mořské vody či magnézia.
  • Saunový svět: Finské sauny s vůní alpských bylin, eukalyptu a horské borovice nabízejí ideální prostor pro relaxaci. Navíc tu najdete parní saunu, solnou jeskyni a ledovou jeskyni pro osvěžení těla i mysli.
  • Promoční věž: Odpočívárna s inhalací solanky je skvělým místem pro regeneraci po náročném dni plném aktivit.
Koukni...  Jak najít nejlevnější letenky: Mých 31 tipů!

Otevírací doba

  • Všední dny: 11:00 – 21:00
  • Víkendy: 9:00 – 21:00

Doporučení pro spa

V hotelu si můžete přiobjednat další relaxační procedury z nabídky spa centra. Doporučuji zamluvit termín alespoň 5 dní předem, abyste měli jistotu volného místa. Dopřát si můžete různé masáže, peelingy, zábaly a koupele. Spa centrum je opravdovým útočištěm pro ty, kteří hledají klid a pohodu.

Možnost ubytování s polopenzí nebo plnou penzí

V ceně ubytování máte na výběr mezi polopenzí nebo plnou penzí. Polopenze zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu, kde si můžete vybrat z pestré nabídky jídel. Plná penze přidává ještě oběd. K dispozici jsou vždy i nápoje jako káva, čaj, džus a voda.

Můžete se těšit na vydatné snídaně, které vás připraví na den plný aktivit, chutné obědy, které vás posílí na další dobrodružství, a na večeře, které jsou ideální zakončení dne.

Zábava pro malé i velké hotel Gołębiewski Karpacz

Když zrovna nebudete naložení v bazénech nebo saunách, v hotelu najdete další možnosti zábavy. Pro děti je připravený dětský klub s hernou, kde probíhají animační programy, soutěže, tvořivé dílny a filmová dopoledne.

Každou sobotu se konají gastronomické kurzy pro děti, což je skvělá příležitost, jak se naučit něco nového a zabavit se při tom.

Dospělí se také nenudí

  • Bowling a arkádová herna: Bowlingové dráhy a herna s billiardovými stoly a různými automaty (za příplatek) jsou ideálním místem pro večerní zábavu.
  • Plážový volejbal a fitness centrum: V létě si zahrajte plážový volejbal nebo navštivte fitness centrum, které je otevřeno po celý rok a nabízí vstup zdarma.
  • Kulturní akce: V kavárně Patio hrává pianista, v Zelené restauraci zní živá hudba a noční klub hostí pravidelně diskotéky. Čas od času se konají i divadelní představení a další kulturní akce.
Koukni...  Dětský zábavní park Majaland Pop Airport

Příroda a aktivity v okolí hotelu Gołębiewski Karpacz

Okolí Karpacze je doslova rájem pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. Můžete se vydat na výlet k Divokému vodopádu, který je jednou z nejkrásnějších přírodních atrakcí v oblasti. Pro zdatnější turisty je tu výzva v podobě výšlapu na Sněžku, nejvyšší horu Krkonoš, odkud se naskýtá úchvatný výhled na okolní krajinu.

Tip pro milovníky adrenalinu

Hotel stojí pod svahem, na kterém je celoroční bobová dráha. Jízda končí přímo u hotelu a stojí 10 PLN. Pokud máte rádi adrenalin, určitě si tuto jízdu nenechte ujít. Je to skvělý způsob, jak zakončit den plný aktivit a zážitků.

Historie a zajímavosti hotelu Gołębiewski Karpacz

Hotel Gołębiewski v Karpaczi patří mezi největší a nejluxusnější hotely v Polsku. Byl otevřen v roce 2010 a od té doby se stal oblíbenou destinací pro rodiny, páry i firemní klientelu. Svým hostům nabízí nejen komfortní ubytování, ale také širokou škálu služeb a zábavy, což z něj dělá ideální místo pro dovolenou nebo pracovní setkání.

Hotelová architektura a design hotelu Gołębiewski

Architektura hotelu je inspirována tradičními horskými chalupami, což mu dodává autentický a útulný vzhled, a to i přes jeho velkou velikost. Interiéry jsou elegantní a moderní, přičemž kladou důraz na pohodlí a styl. Každý detail je pečlivě promyšlený, aby hostům poskytl pocit luxusu a pohody.

Zajímavosti a unikátní nabídky

  • Konferenční a kongresové prostory: Hotel Gołębiewski je vybaven moderními konferenčními sály, které pojmou až několik tisíc účastníků. To z něj činí ideální místo pro pořádání velkých firemních akcí, konferencí nebo svateb.
  • Privátní ledové kluziště: V zimních měsících je k dispozici ledové kluziště, které je součástí hotelového areálu. Hosté si tak mohou užít zimní radovánky přímo u hotelu.
  • Zahrada a dětské hřiště: Pro ty, kdo preferují klidnější odpočinek, je zde krásná hotelová zahrada s posezením a dětské hřiště, kde si děti mohou hrát a rodiče relaxovat na čerstvém vzduchu.

Hotel Gołębiewski v číslech

  • Počet pokojů: Hotel Gołębiewski nabízí přes 880 pokojů, což z něj dělá jeden z největších hotelů v regionu.
  • Rozloha: Komplex se rozkládá na ploše přes 120 000 m², včetně venkovních a vnitřních prostor.
  • Kapacita konferenčních prostor: Hotel může hostit akce až pro 4000 osob najednou, což je ideální pro velké konference a kongresy.

Gastronomické zážitky

Stravování v hotelu Gołębiewski je opravdovým zážitkem. Kromě možnosti výběru mezi polopenzí a plnou penzí nabízí hotel několik dalších gastronomických zařízení, kde si můžete pochutnat na různých specialitách.

Koukni...  Nejlepší průvodce po New Yorku: Co vidět a zažít

Restaurace a bary

  • Zelená restaurace: Hlavní restaurace hotelu nabízí mezinárodní kuchyni a specializuje se na polská jídla. Každý pátek a sobotu tu hraje živá hudba, což dodává večerům zvláštní atmosféru.
  • Kavárna Patio: Ideální místo pro odpolední kávu a dezert. Každý pátek a sobotu zde hraje pianista, což vytváří příjemnou a relaxační atmosféru.
  • Noční klub: Pro ty, kdo chtějí pokračovat ve večerní zábavě, je tu noční klub s diskotékou, který se otevírá ve 22:00. Tady můžete tančit až do rána a užít si skvělou atmosféru.

Relaxace a wellness hotel Gołębiewski Karpacz

Kromě aquaparku Tropikana hotel nabízí i další možnosti relaxace a péče o tělo. Wellness centrum je vybaveno moderními zařízeními a nabízí širokou škálu procedur, které vám pomohou načerpat novou energii a zlepšit celkovou pohodu.

Wellness a spa procedury

  • Masáže: Od klasických relaxačních až po speciální terapeutické masáže, jako je thajská masáž nebo aromaterapeutická masáž.
  • Kosmetické ošetření: V nabídce jsou různé kosmetické procedury, včetně ošetření obličeje, peelingů, zábalů a dalších.
  • Koupele: Relaxační koupele s aromatickými oleji, mořskou solí nebo bylinkami jsou ideálním způsobem, jak se zbavit stresu a napětí.

Fitness centrum

Pro ty, kdo nechtějí během dovolené zanedbávat svou kondici, je k dispozici dobře vybavené fitness centrum. Najdete tu moderní kardio přístroje, posilovací stroje a činky. Fitness centrum je otevřeno po celý rok a vstup je pro hotelové hosty zdarma.

Jak se dostat do hotelu Gołębiewski Karpacz

Hotel Gołębiewski je snadno dostupný autem z České republiky. Z Prahy trvá cesta přibližně 2 hodiny a 30 minut (175 km) a z Liberce necelé 2 hodiny. Hotel má vlastní parkoviště, které je k dispozici pro hosty. Pokud preferujete veřejnou dopravu, do Karpacze jezdí pravidelné autobusové linky z různých částí Polska.

Adresa a kontakt na hotel

Na závěr

Hotel Gołębiewski v Karpaczi je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kombinaci luxusu, zábavy a relaxace. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo firemní akci, tento hotel vás nezklame. Široká nabídka služeb, včetně aquaparku, wellness centra, restaurací a zábavních aktivit, zajišťuje, že se zde nikdy nebudete nudit.

Pokud hledáte místo, kde můžete zažít nezapomenutelné chvíle plné zábavy, odpočinku a dobrého jídla, hotel Gołębiewski v Karpaczi je tou pravou volbou.

Možnost výběru mezi polopenzí a plnou penzí vám umožní přizpůsobit si pobyt podle vlastních preferencí.

Věřte mi, že po pobytu v tomto hotelu se budete cítit jako znovuzrození a budete se sem chtít vrátit znovu a znovu.

cestovní pojištění za polovinu od AXA
Cestovní pojištění AXA se slevou 50

Hotel Gołębiewski Karpacz – Recenze a zkušenosti

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem, recenzí či zkušeností