Nakupování přes internet se stalo běžnou součástí našich životů. A mezi všemi těmi e-shopy a online tržišti vyniká jeden, který si získal mé srdce – Slevomat.cz. Pokud jste ještě nikdy na Slevomatu nenakupovali, nebo pokud o něm jen slyšíte, mám pro Vás deset důvodů, proč byste to měli zkusit. Slevomat nám také pomohl objevit nová místa a zážitky, hlavně v Polsku, kam od roku 2020 jezdíme na většinu našich wellness dovolených.

1. Široká nabídka služeb a produktů i dovolených

Jedním z hlavních důvodů, proč ráda nakupuji na Slevomatu, je jeho neuvěřitelně široká nabídka. Najdete zde prakticky vše – od restaurací, wellness pobytů, zážitkových aktivit až po produkty pro domácnost, módu či kosmetiku.

Hlavně díky Slevomatu jsme objevili skvělé hotely v Polsku, kde teď jezdíme 2-3x ročně. Už jsme navštívili minimálně 12 hotelů a pokaždé to bylo úžasné. Nejvíce milujeme Platinum Mountain Resort a Lake Hill Resort & Spa – Sosnówka, kde je luxus a komfort na nejvyšší úrovni za skvělou cenu.

Aktuální statistika a fakta o Slevomatu

  • Počet nabídek: Slevomat nabízí každý den tisíce různých nabídek.
  • Rozmanitost kategorií: Slevomat má v nabídce více než 20 různých kategorií, což zajišťuje, že si každý najde to své.

2. Skvělé slevy a akce na Slevomatu

Na Slevomatu mě baví i to, že vždy najdu něco za skvělou cenu. Nejedná se jen o malé slevy, ale často o výrazné cenové výhody, někdy až 70 %. To je prostě pecka! Hlavně u nabídek na dovolenou.

Koukni...  Podvod Logistika Patron L4GPQ Český Těšín

Například naše pobyty v Polských Krkonoších a u Baltského moře bychom za stejné peníze v českých horách v takové kvalitě rozhodně nesehnali. Díky Slevomatu si tak můžeme dovolit luxusní dovolenou několikrát do roka.

Slevy v číslech

  • Průměrná sleva: Na Slevomatu je průměrná sleva kolem 30-50 %.
  • Celkové úspory: Díky Slevomatu ušetřili zákazníci již více než 18 miliard korun.

3. Uživatelsky přívětivé prostředí na webu

Slevomat má velice jednoduché a intuitivní prostředí, ve kterém se každý snadno zorientuje. Hledání nabídek je rychlé a přehledné, ať už hledáte podle kategorií, města nebo konkrétního produktu.

Navíc mají skvělou mobilní aplikaci, která je velmi dobře navržená a usnadňuje nákupní proces. To je pro mě, jakožto věčně zaneprázdněnou ženu, velký bonus. Hlavně když hledáme další hotel pro naši dovolenou, vše najdeme snadno a rychle.

4. Kvalita a spolehlivost Slevomat.cz

Jedním z důvodů, proč na Slevomatu nakupuji s důvěrou, je kvalita nabízených produktů a služeb. Společnost si pečlivě vybírá partnery a poskytovatele služeb, což znamená, že zákazníkům nabízí jen to nejlepší.

Při výběru hotelů a pobytů, například do Polska, jsme vždy měli jistotu, že dostaneme přesně to, co je inzerováno. Osobně jsem ještě nikdy nebyla zklamaná, ať už jsem objednávala kosmetiku, oblečení nebo zážitkové služby.

Spokojenost zákazníků

  • Hodnocení: Většina nabídek na Slevomatu má hodnocení od zákazníků, což zvyšuje důvěryhodnost. Dlouhodobé průměrné hodnocení je 4,7 z 5 hvězdiček.
  • Zákaznický servis: Slevomat má výborný zákaznický servis, který je připraven Vám pomoci v případě jakýchkoli potíží.

5. Bezpečné a snadné platby

Bezpečnost při online nakupování je pro mě velmi důležitá. Slevomat nabízí bezpečné platební metody, což mi dává jistotu, že mé peníze i osobní údaje jsou v bezpečí. Můžete platit kartou, převodem, ale také pomocí různých online platebních služeb jako PayPal nebo Apple Pay.

Koukni...  Pojištění BikePlan: Recenze z první ruky

Navíc platba probíhá velmi rychle a bez komplikací, což je další velké plus. Hlavně při rezervaci našich oblíbených hotelů v Polsku je rychlost a bezpečnost platby klíčová.

Různé způsoby platby

  • Platební karty: Visa, Mastercard a další
  • Online platební systémy: PayPal, Apple Pay
  • Bankovní převod: Bezpečný a tradiční způsob platby

6. Flexibilita a možnosti doručení

Další výhodou Slevomatu je flexibilita doručení. Ať už si objednáte produkt nebo službu, máte možnost si vybrat z několika možností doručení. Některé nabídky umožňují dokonce osobní odběr, což je skvělé, pokud preferujete rychlé vyzvednutí.

U zážitkových balíčků i cestování a služeb si často můžete sami zvolit termín, který Vám vyhovuje, což je pro mě obrovská výhoda. Hlavně při plánování našich dovolených je tato flexibilita nezbytná. Pokud nechcete volit pevný termín, máte dokonce možnost zakoupit “dlouhou platnost”.

Možnosti doručení

  • Osobní odběr: Pouze u některých položek
  • Doručení domů: Kurýrem nebo poštou
  • Elektronické vouchery: Okamžité doručení na e-mail

7. Věrnostní program Slevomat a odměny

Slevomat si své zákazníky hýčká. Mají totiž skvělý věrnostní program, kde můžete sbírat body za každý nákup. Tyto body pak můžete využít na další nákupy, což znamená, že čím více nakupujete, tím více ušetříte.

My jsme díky tomu ušetřili už spoustu peněz na našich cestách do Polska, což nám umožňuje jezdit častěji a užívat si luxusních hotelů jako Platinum Mountain Resort nebo Lake Hill Resort & Spa.

Jak funguje věrnostní program na Slevomatu?

  • Sbírání bodů: Za každý nákup získáváte body
  • Využití bodů: Body můžete uplatnit při dalších nákupech
  • Exkluzivní nabídky: Pro členy věrnostního programu jsou připraveny speciální nabídky a slevy

8. Inspirace na dárky

Pokud hledáte inspiraci na dárky, Slevomat je skvělým místem, kde začít. Najdete zde totiž celou sekci věnovanou dárkům pro každou příležitost – narozeniny, svatby, výročí, nebo prostě jen tak pro radost.

Koukni...  Predikce výsledků u soudů: AI pro právníky!
Slevomat dárkové poukazy v modrém balení, připravené k darování
Dárkový poukaz – Slevomat.cz

Co je pro mě velmi užitečné, je možnost vyhledávat dárky podle zájmů a preferencí obdarovaného, což mi značně ušetří čas a energii. Navíc máte možnost si nechat vystavit dárkový voucher v krásném designu, což je ideální pro ty, kdo chtějí darovat něco hmatatelného.

Dárky na míru

  • Podle zájmů: Vyhledávání dárků podle koníčků obdarovaného
  • Dárkové vouchery: Možnost personalizace a krásného designu
  • Rychlé doručení: Elektronický voucher obdržíte ihned po zakoupení, stačí si ho jen vytisknout.

9. Možnost objevovat nové věci

Jedním z mých oblíbených důvodů, proč nakupuji na Slevomatu, je možnost objevovat nové věci. Díky pestré nabídce jsem měla příležitost vyzkoušet různé restaurace, wellness služby či kurzy, o kterých bych jinak možná ani nevěděla.

Zážitky na Slevomatu

  • Gastronomie: Restaurace, kavárny, bistro, food festivaly
  • Wellness a relaxace: Masáže, spa, lázeňské pobyty
  • Zábava a adrenalin: Únikové hry, paintball, let balónem
  • Cestování: Nepřeberné množství ubytování a dovolených

10. Garance spokojenosti a zákaznická podpora Slevomat

Posledním, ale rozhodně ne méně důležitým důvodem, proč nakupuji na Slevomatu, je jejich skvělá zákaznická podpora a garance spokojenosti. Pokud se stane, že nejste s něčím spokojeni, nebo se objeví nějaký problém, Slevomat se k tomu postaví čelem a snaží se ho co nejrychleji vyřešit.

Mám s tím osobní zkušenost – jednou jsem měla problém s rezervací v hotelu, ale díky rychlé reakci Slevomatu se vše rychle vyřešilo k mé spokojenosti.

Takže ať už se vydáte k Baltskému moři nebo do Polských Krkonoš, můžete si být jistí, že Slevomat je tu pro Vás.

Zákaznická podpora

  • Dostupnost: Zákaznická podpora je k dispozici každý den
  • Rychlost reakce: Na dotazy a problémy reagují velmi rychle
  • Garance vrácení peněz: Pokud něco nevyjde, vrátí Vám peníze

Na závěr: Proč je Slevomat.cz moje první volba?

Takže to je mých 10 důvodů, proč nakupuji na Slevomatu. Je to pro mě místo, kde najdu širokou škálu produktů a služeb za skvělé ceny, vše s jednoduchým a bezpečným nákupním procesem. Navíc oceňuji jejich zákaznický přístup.

Pokud hledáte inspiraci na dárky, nové zážitky nebo prostě jen chcete ušetřit na svých oblíbených věcech, určitě Slevomat.cz vyzkoušejte.

Já osobně už si nakupování bez něj nedokážu představit!

cestovní pojištění za polovinu od AXA
Cestovní pojištění AXA se slevou 50%

Slevomat.cz – Recenze a zkušenosti

0,0
Vynikající0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Hrozné0%

Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem, recenzí či zkušeností se Slevomatem