Zdravím všechny milovníky luxusních aut! Dneska bych vám ráda představila jednoho opravdového krasavce, který se vymyká všem standardům. Bentley Mulliner se spojil se šperkařskou firmou Boodles a společně vytvořili jedinečný kousek založený na modelu Continental GTC. Tento vůz je doslova ztělesněním luxusu a elegance.

Nádherné barevné kombinace

Už při prvním pohledu vás tento vůz ohromí svou barevnou kombinací. Exteriér je laděn do elegantní šedé barvy Porpoise Grey, která dokonale kontrastuje s interiérem v barvě Linen. K tomu se přidávají jemné růžové akcenty, typické pro Boodles, na předním spoileru, bočních prazích, zadním difuzoru a zadním spoileru. A ty kola! Mulliner zvolil sadu 22palcových kol v barvě Tungsten s leštěnými akcenty, které autu dodávají ještě víc šmrncu.

Šperkařské umění v interiéru

Interiér je naprostou ukázkou precizního řemeslného umění. Hlavním bodem je diamantový přívěsek „Be Boodles Bentley“ vyrobený z bílého zlata, který je včleněn do středové konzole. Na palubní desce a dveřních panelech najdete dvojité vložky kombinující Piano Linen s 200 milionů let starým podzimním kamenem a růžovým lemováním. A víte co? Růžová barva byla použita i pro ruční výšivky, které zabraly neuvěřitelných 278 566 stehů a šest hodin práce!

Bentley a doteky zlata

Jako pocta zlatnické tradici Boodles najdete 24karátové zlaté prvky na větracích otvorech. A pro ještě větší pohodlí jsou v interiéru volné polštáře z jemné kůže Linen. Logo šperkařské firmy spolu s rokem jejího založení 1798 zdobí přední blatníky, palubní desku, prahové lišty a dokonce i světelné logo na zemi, když otevřete dveře.

Fischer.cz

Výkon Bentley Continental GTC Mulliner bez kompromisů

Pod kapotou tohoto luxusního vozu se skrývá 12válcový motor, který produkuje ohromujících 641 koní (478 kW / 650 PS) a 900 Nm točivého momentu. Síla je přenášena na všechna čtyři kola přes osmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovku. Výfuky ve tvaru oválu vám hned prozradí, že tohle auto není jen pro parádu, ale taky pořádný žihadlo.

Exkluzivní představení a prodej vozu

Tento jedinečný kousek bude poprvé představen 11. dubna v Bentley showroomu Jack Barclays v Londýně. Po této premiéře bude model nabídnut k prodeji, ale cena zatím nebyla zveřejněna. Dá se ale očekávat, že díky všem těm luxusním prvkům a drahým materiálům bude cena značně vyšší než u standardního modelu Continental GTC.

Koukni...  Lamborghini Temerario: Luxus, výkon a technické specifikace

Co nás čeká dále?

Bentley brzy představí faceliftovanou řadu Continental, která by měla přinést jemné vizuální změny a novou plug-in hybridní pohonnou jednotku. Takže se máme na co těšit!

Díky, že jste si přečetli o tomto nádherném voze značky Bentley. Pokud milujete luxus, eleganci a špičkový výkon stejně jako já, určitě sledujte novinky od Bentley. Mějte krásný den a užívejte si jízdu životem!


Vaše komentáře

Zatím nejsou žádné komentáře… Buďte první, kdo ho napíše.


Přispějte svým komentářem

Rubriky:

Auta, Luxus,

Poslední aktualizace: 13/08/2024